Aktuellt

Popkör åk 1-3 och 4-6 har digital kör
På grund av den ökade smittspridningen av Covid-19 så startar Popkörerna med digital kör under vårterminen. Vi träffas inte på Allégården, utan alla sjunger hemma hos sig själva.
Så roligt det ska bli att ses via skärmarna!

Är du eller någon du känner nästa stjärna?!
IDOL-castingen har hört av sig till Stage Voice och digitala auditions har anordnats för Stage Voice´s sångare den 1 mars!
Flera sångelever hos Stage Voice har nu gått vidare till audition för den riktiga juryn v. 15. Verkligen superroligt och spännande!

Hoppas det är din tur i år!
Tidigare IDOL-deltagare som har sjungit hos Stage Voice är t ex Bragi Bergsson, Hanna Ferm, Amanda Winberg och Robin Bengtsson.

Välkomna att utvecklas hos Stage Voice!
Sånglektioner och tallektioner hålls i mysiga lokaler på Sjömansgatan 9 i Masthugget. När Popkörerna träffas sjunger de i sin stora lokal på Allégården, Södra Allégatan 4.
Hör gärna av dig till sångpedagog Anna Redvik om du har några frågor!

Stage Voice i Coronatider
Med anledning av Covid-19 tar vi extra hänsyn om varandra, håller avstånd och tvättar händerna noga.
Vi kommer till lektionerna när vi är friska och krya. Anna Redvik håller även sånglektioner digitalt för dig som önskar det.
Läs mer om hur Popkörerna Coronaanpassas under ”Kurser” och ”Sjung i kör”.

Stage Voice förändrades 2020
Efter att ha drivit Stage Voice som en större sångskola i 12 år var det dags för förändring i januari 2020. Sångpedagog Anna Redvik fortsätter att driva Stage Voice mot nya mål, men utan att ha alla anställda sångpedagoger. Anna har lämnat lokalen på Norra Allégatan och är nu på ny adress: Sjömansgatan 9.

På Facebook kommer jag att skriva om vad som händer på Stage Voice, ge sångtips, länka till intressanta och galna sångklipp – ja sidan kommer helt enkelt att handla om sång i alla dess former!

Gilla gärna Stage Voice på Facebook och följ mig där!