Events

Stage Voice anordnar även olika typer av events. Jag utgår helt ifrån era önskemål.

”Körhelgen med Stage Voice, vilken fullträff! Vi lärde oss jättemycket och blev väldigt inspirerade till att fortsätta jobba med sångteknik och uttryck. Alla var överens om att detta måste vi göra om – snart!” /Kören Cantamore

Events

MÖHIPPA & SVENSEXA

Låt bruden eller brudgummen bli stjärna för en dag! Ett ofta mycket uppskattat och roligt inslag under möhippan eller svensexan är att ta med den blivande på sånglektion! Hur lektionen utformas är mycket flexibelt och utgår från era önskemål.

Bruden/brudgummen kan själva stå för skönsången eller så kan ni alla vara med och stämma in – eller en kombination av dessa. Sånglektionen kan vara seriös eller spexig, det väljer ni! Kanske vill ni att en speciell sång ska sjungas?

WORKSHOP

För körer, privata grupper, band, föreningar, organtisationer, skolor, företag

Kanske behöver er grupp en nytändning, inspiration och idéer?
En workshop utformas utifrån era tankar, visioner och mål och vi utgår från vad ni vill, vågar och behöver. En eller flera pedagoger från oss kan komma till er eller så är ni välkomna till våra lokaler.
Variationen för hur en workshop kan utformas är mycket stor, t ex kan upplägget vara en timme eller två, en halvdag, heldag, helg eller flera tillfällen.

En workshop kan exempelvis inriktas mot sångteknik, talträning, presentationsteknik, våga tala inför grupp, körsång, sceniskt uttryck och kroppsmedvetenhet  eller en kombination av dessa.

Välkommen att kontakta Stage Voice för att få tips och råd!

COACHNING I STUDIO

Ska du eller ert band snart spela in i studio? Stage Voice kan hjälpa er, både leadsångare och bandmedlemmar som körar, att förbereda er inför inspelningen. Vi kan ha sånglektioner där vi fokuserar på era egna låtar. Kanske är det något parti i en låt som ni aldrig riktigt får till snyggt, där ni behöver extra hjälp med sångtekniken?
Vi kan vara med er i studion  och coacha er när ni spelar in. Vi finns då där för att ge er energi att prestera maximalt och ge er tips som lyfter sången mot oanade höjder!

FORTBILDNING

Fortbildning kan innebära allt från individuella lektioner i sång, tal eller gitarr till gruppundervisning med workshop eller olika typer av projekt. Vi planerar fortbildningen tillsammans med dig eller er.
Inriktningen kan t ex vara:

  • Rösten som en del i presentationstekniken
  • Hur fungerar barnrösten? – för personal som arbetar med barngrupper
  • Sjung på lunchen
  • Röstworkshop för skådespelare

Kontakta oss gärna för att diskutera era idéer!

SÅNG SOM FRISKVÅRD

Många som sjunger vittnar om att sången får dem att må bra, både fysiskt och psykiskt.
Med sångens hjälp kan du stärka ditt självförtroende, våga mer och utveckla ditt sätt att uttrycka dig.
Ökad kroppsmedvetenhet, bättre hållning och lugnare och djupare andning brukar också bli resultat av sångträning.
Sång som friskvård kan passa dig som som behöver en väg tillbaka från en livskris eller sjukskrivning, du som behöver sången för att stärka ditt självförtroende eller du som bara älskar att sjunga.
En del arbetsplatser har en särskild friskvårdspeng att söka och Försäkringskassan kan ha aktivitetsstöd som passar dig som är sjukskriven.

SÅNGUPPTRÄDANDE

Hos Stage Voice finns det mängder av sångare, både sångpedagoger och elever, som uppträder.
Många är aktiva som artister och underhållare och andra är på väg att ta sig ut i branschen.

Behöver du sånguppträdande t ex på ett event, på en fest, vigsel, bröllop eller d y l?
Kanske behöver du ny sångare till ditt band?
Vid förfrågningar av dessa slag kan vi antingen förmedla kontakt till sångare eller sätta upp en lapp på vår anslagstavla i entrén! Skicka oss gärna ett mail angående uppdraget eller maila över en färdig ”affisch”, tack.