Om Stage Voice

Stage Voice startades av Anna Redvik år 2007.
I tolv år var Stage Voice Västsveriges största sångskola med många sångpedagoger. Sångelever som har sjungit hos oss är
t ex Bragi Bergsson, Isak Danielson, Hanna Ferm,
Robin Bengtsson, Amanda Winberg, Dead By April m fl.
Från och med vårterminen 2020 förändras Stage Voice.
Anna Redvik kommer att fortsätta driva Stage Voice mot nya mål, men utan att ha alla anställda sångpedagoger.

Stage Voice och Anna Redvik har sitt mysiga sångrum på Sjömansgatan 9 i Masthugget. I härliga harmoniska lokaler erbjuds sånglektioner och tallektioner. Anna håller även gruppkurser i sång och kurser för dig som vill få sångcoachning vid din studioinspelning. Annas tre Popkörer för barn och ungdomar träffas i lokaler på Allégården, Södra Allégatan 4. Stage Voice vänder sig också mot företag och skolor samt anordnar olika typer av events,
t ex möhippor, svensexor, workshops och sånguppträdanden.

Målet för Stage Voice är att vara en inspirationskälla för sång- och musikintresserade människor.
Anna Redvik tar emot elever på alla nivåer, allt från nybörjare till erfarna sångare. Stage Voice vänder sig till barn, ungdomar och vuxna. Det är viktigt att du som elev får hög kvalitet på din undervisning och att lektionerna anpassas efter dina mål och förutsättningar. Undervisningen hos Stage Voice är inriktad mot populärmusikaliska genrer, så som pop, rock, musikal, visa, jazz och soul. Kurser och lektioner startar varje vecka under hela terminen.

Sångpedagog Anna Redvik är utbildad i 5 år vid Musikhögskolan i Göteborg. Hon har lång erfarenhet av sång och sångundervisning.

Sång och musik är glädje och kreativ utveckling! Stage Voice värdesätter personlig service och omtanke. Jag hoppas att du ska trivas och utvecklas tillsammans med Anna på Stage Voice!

Varmt välkommen!

Anna in action