Referenser

”Veckans höjdpunkt är att komma till min duktiga sångpedagog på Stage Voice! Jag lär mig massor, har utvecklats enormt och lämnar varje lektion sprudlande glad – rena friskvården!”
/Marika Hofvenschiöld, 44 år

”Jag började sjunga hösten 2008 och ganska snart därefter började jag ta sånglektioner på Stage Voice. Detta har jag fortsatt med sedan dess. Jag har tagit lektioner både individuellt, gått sångkurser i grupp och Popkör. Allt är väldigt roligt och jag märker att jag ständigt utvecklas! Det är något jag verkligen kan rekommendera!”
/Man, 39 år

”Jag försökte få vår dotter att sjunga närmare där vi bor, men det är bara Stage Voice som gäller! Hon vill absolut inte sjunga någon annanstans.”
/Lena Carlsson, mamma till tonårstjej

”Jag har sjungit för samma sånglärare på Stage Voice länge och tycker att det känns tryggt! Jag har lärt mig att använda hela min röst och kan sjunga mycket lägre och högre än jag kunde förut!”
/Fabian Nordengren, 12 år, började sjunga vid 7 års ålder

”Jag tog kontakt med Stage Voice för att få extra hjälp inför auditions och jag tykte att de verkade professionella. Jag hade rätt! Med hjälp av Stage Voice känner jag mig säkrare och mer förberedd inför mina auditions än jag skulle gjort på egen hand. Jag har också fått ett större förtroende till min egen förmåga, så nu är jag redo att köra järnet!”
/Tjej 24 år

”Varsam och personlig utveckling av ungas sångteknik och karaktär, tryggt och bejakande!”
/Eva Eklöv, mamma till barn som sjungit hos oss i flera år

”Tack för förra terminen! Jag som förälder uppskattade er verksamhet och kände mig väldigt trygg i att ha mitt barn hos er. Mitt barn sjunger fortfarande om grodan som säger ”bläupp” och är noga med att få med pauseringarna!”
/Mamma till liten Sångfågel

Artister som har sjungit hos oss

Robin Bengtsson, 3:a i IDOL 2008

Five grams of perfection