Sånglektioner & sångkurser

SJUNG HOS STAGE VOICE I GÖTEBORG!

Hos Stage Voice är sångglädje och skaparlust i fokus. Vår vision med våra sångkurser är att eleven, under trygga former, ska vägledas mot en följsam, fri och flexibel röst samt stärka sitt självförtroende, öka sin kroppsmedvetenhet och utvecklas som person.

Vi finns för dig som har en dröm om att sjunga och för dig som vill utveckla din röst. Våra sånglektioner anpassas efter dina förutsättningar och vi hjälper dig att nå dina mål. Din unika röst är alltid vår utgångspunkt.

SÅNGKURS FÖR ALLA!

Vi inriktar oss mot populärmusikaliska genrer, så som pop, rock, musikal, visa, jazz och soul. Stage Voice arrangerar sångkurser för elever i alla åldrar, barn, ungdomar och vuxna. Du kan vara nybörjare, ha sjungit ett tag eller vara erfaren sångare.

Berätta gärna om dina tidigare sångerfarenheter och mål vid din ansökan, så hittar vi en sångpedagog som passar just dig.

Om du t.ex. ska förbereda en audition söker du kanske sångcoachning inför ditt framförande? Eller du kanske har problem att nå höga och starka toner och vill lära dig tekniker som hjälper dig att komma upp på oanade höjder? Kanske vill du sjunga mest för din egen skull, för att det är så roligt, och få hjälp att utveckla din sångröst?

Stage Voice erbjuder individuella sånglektioner och delade sånglektioner för 2-3 personer eller sångkurser i grupp.

I slutet av terminen får alla elever, som vill, möjlighet att uppträda på våra konserter och träna på att sjunga inför publik.