Om Stage Voice

Stage Voice är ett sångcentrum mitt i hjärtat av Göteborg.
Vårt mål är att vara en inspirationskälla för sång- och musikintresserade människor. Stage Voice har funnits i 12 år och verksamheten har vuxit och utökats varje termin. I härliga lokaler nära Järntorget finns våra vackra och harmoniska rum, anpassade till sång och musik.

Vi tar emot elever på alla nivåer, allt från nybörjare till erfarna sångare. Vi vänder oss till barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar. Undervisningen hos Stage Voice är inriktad mot populärmusikaliska genrer, så som pop, rock, musikal, visa, jazz och soul. Kurser och lektioner startar varje vecka under hela terminen.

Hos Stage Voice är det viktigt att du som elev får hög kvalitet på din undervisning. Inspireras av våra duktiga och erfarna sångpedagoger och lärare, alla utbildade vid Musikhögskola i minst fyra år!

Stage Voice erbjuder sånglektioner, tallektioner, gruppkurser i sång, popkörer för olika åldrar, barnkörer och barnrytmik. Vi vänder oss även mot företag och skolor samt anordnar olika typer av events, t ex möhippor, svensexor och workshops. Presentkort finns om du vill ge bort en rolig upplevelse!

Sång och musik är glädje och kreativ utveckling! Vi värdesätter personlig service och omtanke. Vi hoppas att du ska trivas och utvecklas tillsammans med oss på Stage Voice!

Varmt välkommen!

Stage Voices lokal