Sjung in i studio

Vill ni lära er mer om att sjunga i studio? Då är den här kursen någonting för er! Stage Voice ger er förutsättningarna för att lyckas med er studioinspelning, massor av tips och sångcoachning. Vi fokuserar på sångteknik, röstligt uttryck, musikalisk timing och mikrofonteknik. Även musikaliskt gehör, tonträffning och samarbetsförmåga tränas.

 

Välj själva om ni vill att Stage Voices sångpedagog kommer till er skola eller om ni vill komma till våra lokaler i centrala Göteborg. Till kursen tar vi med flera förslag på moderna och populära låtar som passar för studioinspelning och elevernas ålder. Tillsammans med gruppen eller klassen väljer vi en passande låt och övar sedan specifikt på den under projektet. Låtens svårighetsnivå påverkas av om vi ses vid ett eller flera tillfällen. Stage Voice skickar låtförslagen till skolan före kursen, så att eleverna får möjlighet att lyssna in sig på originalartisterna.

Vi använder oss av musikbakgrunder av hög kvalitet vid er inspelning. Inspelningen kan ske i era lokaler, om det finns ett passande rum, eller i en studio som vi ordnar. Gruppens storlek påverkar inspelningsplatsen. En kompetent och utbildad ljudtekniker spelar in låten. Vid projektets slut får ni en ljudfil med er låt i MP3- och WAVE-format. Önskas CD-skivor till samtliga deltagare går detta också att ordna som ett tillägg.

Kontaktuppgifter

E-mail
mail@stagevoice.se

Telefon
0768 – 97 97 76